Verstopt toilet huurder?

Verstopt toilet huurder

Bevind u zich in een huurhuis en is uw toilet verstopt? Dan dient u eerst na te trekken of de kosten daarvoor voor uw rekening komen te staan. Bij een verstopte toilet is het altijd verstandig om zelf de oplossing daarvoor te zoeken. Een verstopte toilet voor een huurder is zeker geen prettig gevoel. In het ergste geval neemt u contact op met de eigenaar die spoedig met een oplossing dient te komen.

Verstopt toilet huurder

Bevindt u zich in een huurhuis, waarbij uw toilet verstopt is dan kunt u gerust op onze website terecht. Op onze website vind de nodige informatie hoe u ons kunt contacten. Wij bieden service aan al onze klanten en toekomstige klanten die een beroep op ons doen. Onze betrouwbare medewerkers komen u snel te hulp. Alvorens zij overgaan tot het  oplossen van het probleem wordt er altijd eerst een inspectie uitgevoerd. Deze inspectie zal de uitslag aangeven, wat de reden van de verstopping is. Het is zeker van groot belang om er achter te komen wat er allemaal verstopt zit in de riolering van uw toilet.

Huurders hebben vaak genoeg een overeenkomst met hun eigenaar betreffende stuk  gemaakte goederen of verstoppingen. In de meeste gevallen staat er in de huurovereenkomst wat de voorwaarden zijn. Als huurder is het daarom zeer verstandig om deze goed te controleren en heel voorzichtig om te gaan, waardoor u verstoppingen van de toilet kunt voorkomen. Alhoewel dat niet altijd te controleren is het raadzaam dat huurders alert blijven.

Oplossing

Door contact met ons op te nemen komt er altijd wel een oplossing. Ons bedrijf heeft de beste service voor u klaar en biedt u ook nog een maand garantie aan. Daarnaast zijn zij 24 uur per dag beschikbaar. Op onze website kunt u de offerte aanvragen. Neemt u vandaag nog contact met ons op.

Bel: 06-28791793