Toilet badkamer verstopt?

Toilet badkamer verstopt

Het komt vaak voor dat badkamers en toiletten verstopt raken. Merkt u dat uw badkamer of toilet verstopt is dan dient u te controleren als de verstopping te verhelpen is of als u daar hulp voor nodig heeft. Verstopping van de badkamer of toilet is absoluut geen prettige ervaring.

Toilet badkamer verstopt

Reden van verstopping:

Er is sprake van verstopping wanneer u merkt dat het water van de badkamer niet makkelijk weg gaat.

Enkele reden voor verstopping zijn  namelijk

  • Vuil in de afvoerbuis
  • Overtollig toilet papier
  • Toiletrol in de toilet pot
  • Haar in de afvoerbuis van de badkamer
  • Speeltjes of kleine wasknijpers
  • Maandverband en inlegkruisjes

Deze kunnen allemaal leiden tot verstopping van de badkamer of toilet.

In de meeste gevallen lukt het wel de verstopping te ontstoppen, maar daarvoor heeft ook wel de hulp voor nodig. Alvorens het zich verergert is het verstandig om een oplossingsmodel te zoeken. Een toilet of badkamer die verstopt is, is moeilijk te ontstoppen met chemische middelen. Probeert u altijd zelf te onderzoeken als het geen groot probleem is door na te gaan als u het zelf kunt aanpakken. U heeft de keus te proberen met een ontstopper of andere hulpmiddelen om de badkamer en toilet te ontstoppen.

Contact

Bevind u zich in een situatie waarbij uw badkamer of toilet verstopt is en daar hulp voor nodig heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn een bedrijf die met gediplomeerde werknemers werkt en  dagelijks ter uwer beschikking staan 24 uur per dag. Wij komen langs met ons professionele team om te inspecteren en gaan daarna over tot het  ontstoppen van uw badkamer en toilet. Wij zijn langer dan 10 jaar gespecialiseerd op het gebied van ontstoppen van rioleringen in geheel Nederland. U zult er absoluut geen spijt van hebben. U vindt onze contact gegevens terug op de website.

Bel: 06-28791793