Toilet blijft verstopt?

Toilet blijft verstopt

Het is natuurlijk vervelend wanneer u verstopping van een toilet constateert. Het oplossen daarvan lukt soms wel, maar vaak genoeg heeft u daar hulp voor nodig. In gevallen waarbij u merkt dat u van alles zelf geprobeerd heeft, maar de verstopping maar aanhoudt wordt u geadviseerd om contact op te nemen met professionals die belast zijn met het ontstoppen van toiletten.

Toilet blijft verstopt

Alvorens u verder gaat is het van groot belang dat u de oorzaak van de verstopping onderzoekt. Vaak genoeg zijn de oorzaken bekend. Hoe herkent u een verstopping van de toilet? Dat herkent u wanneer u doorgespoeld heeft en het water maar blijft zitten of heel traag wegzakt. In dit geval is er sprake van een verstopping. Het is dan niet verstandig om het nogmaals door te spoelen, omdat het water dan meer wordt in de toiletpot en het blijft zitten.

Oplossingen

Bij het constateren van een verstopping is het van essentieel belang om de verstopping tegen te gaan. Dat kunt u op verschillende manieren doen. Enkele daarvan zijn:

  1. Gebruik maken van een onstopper
  2. Rubberen handschoenen aandoen en proberen het object te verwijderen uit de pot.
  3. Chemische middelen gebruiken
  4. Heet water gooien in de toiletpot.

Deze zijn mogelijkheden om de toilet te ontstoppen. In vele gevallen werkt het wel meteen, maar het is best mogelijk dat de toilet verstopt blijft en men hulp nodig heeft.

Specialisme

Neemt u contact op met ons. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf die u hulp biedt bij uw verstopte toilet in geheel Nederland. U kunt contact op nemen met ons voor het ontstoppen van uw verstopte toilet. Wij zijn dagelijks te bereiken en zijn binnen 2 uur bij u. Naast onze ontzettende goede service bieden wij ook nog 1 maand garantie aan op onze service aan al onze klanten.

Bel: 06-28791793