Toilet verstopt door ontlasting?

Toilet verstopt door ontlasting

Een verstopte toilet is zeker niet prettig en zeker niet wanneer er ontlasting bij zit. Dit zorgt voor een enorme stank en  viezigheid. U kunt dan wel door willen spoelen, maar het gaat helaas niet door, omdat er te veel ontlasting in de buis zit en die dan eerst ontstopt moet worden. Dat merkt u wanneer u doorgespoeld heeft en u misschien met uw wc-borstel aan het schoonmaken bent waardoor er deeltjes ontlasting vast zitten aan de borstel of in het water drijven. Indien u merkt dat uw toilet verstopt is door ontlasting is het zeker verstandig om niet meer door te spoelen. Een reden voor deze verstopping is vaak genoeg overtollig wc papier of hele dikke ontlasting waardoor het doorspoelen moeilijk gaat. Schaamt u er zich niet voor en  schakelt u in dit geval meteen hulp in.

Toilet verstopt door ontlasting

Hulp bij verstopping

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het onderzoeken van verstoppingen en ontstoppen van de riolering. Wij werken met een riool camera om te inspecteren en hebben langer dan 10 jaar ervaring in het analyseren en efficiënt onderzoek plegen van de riolering.  Daarvoor gebruiken wij een topkwaliteit rioolcamera die de staat van de verstopte leiding op een beeldscherm vertoont. Door dit resultaat kunnen wij efficiënt te werk gaan en de riolering helemaal reinigen.

Het bedrijf is beschikbaar in geheel Nederland. U hoeft zich geen zorgen te maken in welke stad u zich bevind. Onze medewerkers rijden dagelijks rond in de wijken en zijn binnen 2 uur ter uwer beschikking. Naast onze snelle service betrekken wij onze klanten er ook bij om een plan van aanpak te bedenken.  Aan de hand van de inspectie gaan wij over tot het grondig reinigen van de riolering en  zorgen ervoor dat de ontlasting makkelijker wegzakt.

Beschikbaarheid

Wij zijn  dagelijks beschikbaar voor u en bieden u 24 uur per dag en 7 dagen in de week service aan. Daarnaast  bieden wij u een maand garantie aan op de service.  U kunt aan de hand van de contact gegevens contact met ons opnemen via de telefoonnummers die zijn opgegeven. Kiest u voor een betrouwbaar bedrijf die u de beste service verleent in geheel Nederland, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Bel: 06-28791793