Toilet bijna verstopt?

Toilet bijna verstopt

Een verstopte toilet is nooit prettig en komt nooit gelegen. Houdt u uw toilet altijd netjes en voorkom verstopping. Dat kunt u slechts doen door uw toilet niet te gebruiken als afvalverwerker en in geval van kinderen in huis ervoor te zorgen dat u vaker controle uitvoert, nadat ze naar de toilet geweest zijn. Er is sprake van een verstopping wanneer het water na het doorspoelen niet makkelijk door gaat naar het afvoersysteem. Het komt wel eens voor dat men de verkeerde buizen geplaatst heeft of andere redenen die leiden tot verstopping van de toilet. Er kan sprake zijn van een toilet die bijna verstopt is wanneer men het zelf weet op te lossen, zonder er hulp bij te halen. Er zijn verschillende manieren waardoor een toilet verstopt raakt.

Toilet bijna verstopt

Reden verstopping

  • Toilet rol in de toiletpot
  • Te veel toiletpapier in de toiletpot
  • Kleine afvoerbuizen, waardoor het water niet vlot doorgaat
  • Maandverband of inlegkruisjes
  • Te veel hygiënische doekjes

Zorg ervoor dat dit u niet overkomt. Een bijna verstopte toilet is niet zo moeilijk op te lossen. Nadat het u opvalt dat u te maken heeft met een verstopping kunt u het beste doorspoelen en proberen het zelf op te lossen. Door gebruik te maken van een ontstopper of chemische middelen kan de toilet ontstopt worden. Daarvoor heeft u geen hulp nodig. Merkt u dat het niet verholpen is dan kunt u hulp zoeken bij een daarvoor bestemde instantie.

Beschikbaar

De afstand speelt geen rol. Wij staan klaar om u hulp aan te bieden waar u zich ook bevindt. U kunt ons bereiken op het onderstaande telefoonnummer. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Bel: 06-28791793