Toilet verstopt ontstopper?

Toilet verstopt ontstopper

Waar ter wereld u ook woont, als persoon krijgt u weleens te maken met een verstopt riool of toilet. Sommige huishoudens proberen weleens zo een verstopping zelf of te lossen. Dit Probeert men op verschillende manieren. Een voorbeeld hiervan is de ontstopper. Een geld besparend techniek dat bij gebrek aan beter duurder uitkomt, omdat de zogenoemde huismiddeltjes niet bestemd zijn voor grote of ingewikkelde riool/afvoer inspecties. Als deskundigen op dit vakgebied kunnen we altijd een helpende hand bieden, nadat er diverse handige tips die op verschillende websites te vinden zijn uitgeprobeerd. Ook voor ons als deskundigen is niet altijd duidelijk waar de verstopping ligt. Door middel van een camera/riool inspectie in uw riolering, wordt zichtbaar waar het probleem nou precies ligt. Met een ruim aantal jaren werkervaring gaan onze medewerkers te werk bij zowel individuen, particulieren bedrijven en instellingen. Het verstopt riool zal gauw tot het verleden behoren.

Toilet verstopt ontstopper

Geboden deskundigheid

Door middel van een intake formulier maken we nader kennis met de klant. Dit gesprek geeft helderheid waar de mogelijke verstopping ligt of kan liggen. Ons team met vakbekwaam en deskundig personeel koppelt na een team overleg met u terug om aan te geven hoe het probleem aangepakt zal worden. Met uw goedkeuring gaan we als bedrijf van start met de rioolinspectie. De rioolinspectie wordt uitgevoerd met een microcamera. Tevreden klanten staan aan de top van onze prioriteitenlijst. Voor ons bent u als klant: Koning. Met ons deskundig personeel en onze 24 uur beschikbaarheid komen we u als klant tegemoet. U bent het centraal tevens middelpunt van de dienstverlening.

Voordelen van de klant

Als bedrijf brengen we u als klant geen voorrijkosten in rekening. Ook staat ons vakbekwaam personeel 24/7 ter beschikking. Wij geven garantie op het door ons geleverd werk (standaard één maand).

Bel: 06-28791793