Toilet verstopt Cappelle aan den IJssel

Toilet verstopt Capelle aan den IJssel

Heeft u te kampen met een verstopping van de riolering? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons bedrijf is beschikbaar voor alle verstoppingsproblemen en doet er alles aan om u tegemoet te komen. Waar u zich maar bevindt. Met ons gespecialiseerde team staan wij altijd klaar om een riool inspectie voor u uit te voeren om er achter t komen wat de reden voor de verstopping is. Met onze topkwaliteit rioolcamera inspecteren wij de riolering die na inspectie zichtbaar is op het beeldscherm. Het is van groot belang om te onderzoeken wat de oorzaak van de verstopping is. Na dat geconstateerd te hebben kunnen wij overgaan tot het ontstoppen van uw riolering.

Toilet verstopt Cappelle aan den IJssel

Bevind u zich in Capelle aan den IJssel? Dan staat onze servicemedewerker binnen 2 uren bij u voor de deur. U dient er een kleine moeite voor te doen door contact met ons op te nemen en wij zijn er.

Oorzaken verstopping

Voordat wij van start gaan onderzoeken wij grondig wat de reden van de verstopping is. Enkele redenen voor verstopping zijn namelijk de volgende:

  • Overtollig wc papier
  • Toiletrol in de toilet
  • Kleine objecten zoals, wasknijpers, speelgoed, muntgeld enz in de riolering
  • Haren in de riolering
  • Plastic in de riolering
  • Tampon en of maanverband in de toiletpot

Wij zijn beschikbaar voor al onze klanten in Capelle aan den IJssel die te kampen hebben met verstoppingen van hun riolering en bieden u een maand garantie aan op onze service.

Neemt u vrijblijvend contact op

Wij zijn dagelijks beschikbaar 24 uur per dag. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het ontstoppen van uw riolering? Dan kunt u bellen om een prijsopgave aan te vragen. U vind al onze gegevens op de website. Onze klantenservice is beschikbaar voor u en helpt u graag.

Bel: 06-28791793