Toilet verstopt ontstoppingsveer?

Toilet verstopt ontstopping veer

Hebt u last van een verstopte wc? Dan hoeft u zich niet te schamen daarvoor. Een verstopte gootsteen, afvoer of toilet komt in bijna elk huishouden voor. Diverse winkels bieden een x aantal producten aan voor het ontstoppen van uw toilet. Een van ze is de ontstoppingsveer. Dit is een dikke, flexibele spiraal (van ijzer) die je door een bochtige afvoer kunt duwen. Daarmee duw de verstopping kapot of door tot het loskomt. Ook worden chemische wondermiddeltjes aanbevolen die heel erg milieu onvriendelijk zijn. Het kan zijn dat u na het gebruik van alle handige tips aan uw wc of afvoer niet meer ziet zitten. U ziet dwars door de bomen het bos niet meer. Door met ons in contact te treden geven wij u 99 van de 100% garantie dat ons deskundig personeel u te hulp kunt schieten.

Toilet verstopt ontstoppingsveer

Kader in huis

Als bedrijf zeggen wij met zekerheid dat wij een goede klus kunnen klaren. Het ontstoppen van afvoeren, toiletten en gootstenen is onze specialiteit. Wij beschikken over kader die samen met u brainstormt hoe te komen tot een adequaat resultaat. Ons geavanceerd equipement wordt gebruikt om het riool, de afvoer of gootsteen van binnen te bekijken. Door middel van een camera inspectie wordt nagegaan of er een eventuele verstoppingen zijn en waar ze zich precies bevinden. Ons team van deskundigen beraad zich na het vinden van de oorzaak, hoe deze verstopping aan te zullen pakken. Met u als klant doen wij er alles aan, zodat dit probleem tot het verleden kan behoren. Ook geven wij na het verhelpen van de verstopping handige tips aan onze klanten hun afvoer te reinigen. Dit allemaal omdat de klant het middelpunt is van het bedrijf.

Wat garanderen wij?

We hebben medewerkers die u elk uur van de dag te woord kunt staan, flexibele dienstverlening, garantie (standaard één maand) na oplevering project en getraind personeel.

Bel: 06-28791793