Toilet leiding verstopt?

Toilet leiding verstopt

Hebt u te kampen met toiletverstopping? Een riool kan verstopt raken bij veroudering van het rioleringssysteem, waarbij de kans op aangegroeid vet en voedselresten groot is. Ook kan uw riool verstopt raken door verkeerde aanlegging van het systeem of door verzakkingen en scheuren. Hebt u enkele verstoppingen in uw riolering, maakt u dan gerust contact met ons. Met onze expertise op het gebied van rioolreiniging kunnen we door middel van de modernste technologie, zoals micro camera’s uw riolering inspecteren. Ons geavanceerde technologie heeft als doel het oplossen van rioolverstoppingen.

Toilet leiding verstopt

Jarenlange expertise op het gebied van afvoer en rioolreiniging

Bij een afvoer of rioolverstopping kiest u het liefst voor en vakbekwaam bedrijf met de nodige kennis en expertise. Voor elk afvoer of riool probleem, hebben wij de mankracht, de juiste apparatuur en expertise in huis. Ons team bestaande uit deskundig, klantvriendelijk, goed opgeleid en vakbekwaam personeel, maakt dat uw rioolverstopping in één keer tot het verleden behoort. Het meedenken en adviseren van onze klanten staat binnen ons bedrijf op de prioriteitenlijst. Samen met ons vakbekwaam personeel kiezen we de strategie die het best bij de situatie past. Door middel van microcamera’s scheppen wij een beter beeld hoe de reiniging te zullen verrichten. De rioolreiniging verzorgen wij tot in de laatste details.

Waarom kiezen voor ons bedrijf?

  1. Wij hebben één factuur voor al uw diensten en één aanspreekpunt voor al uw vragen.
  2. Onze onafhankelijke infrastructuur.

Onafhankelijkheid wordt in deze markt een schaars goed. Wij koesteren onze onafhankelijkheid. Zo kunnen wij altijd de best passende oplossing aanbieden.

  1. Persoonlijke dienstverlening

Bij ons zijn er geen lange wachtrijen of keuzemenu’s, maar direct iemand aan de lijn met kennis van zaken. Onze servicemedewerkers hebben een ruime ervaring op hun vakgebied. Ieder met zijn eigen specialiteit. Elk individu is uniek met de specialisatie de hij biedt.

  1. 24/7 dienstverlening
  2. Klantvriendelijkheid

Bent u opzoek naar een ontstoppingsbedrijf met de beste service in uw wijk. Maakt u gerust contact met ons.

Bel: 06-28791793