Toilet verstopt Huurhuis?

Toilet verstopt huurhuis

Verstopping van een toilet kan een ieder overkomen, maar een  verstopping van een toilet in een huurhuis is het laatste waar een huurder op zit te wachten. Verstoppingen kunnen altijd verholpen worden. Om te weten hoe ernstig de verstopping is, is het belangrijk om te weten wat de oorzaak van de verstopping is.

Toilet verstopt Huurhuis

Oorzaken

Er zijn tal van oorzaken die kunnen leiden tot verstoppingen. Enkele daarvan zijn:

  • Vast zitten van overtollig toiletpapier
  • Vast zitten van tampon of maandverband
  • Kinderspeelgoed
  • Vastzitten van toiletrol enz. enz.

Merkt u dat er een object in de toilet zit, waardoor u verstopping constateert, dan kunt u een handschoen aandoen om het eruit te halen. Door vaker door te spoelen verergert u de verstopping, omdat er dan meer water in de toiletpot komt te zitten, waardoor het veel langer duurt voordat het water wegzakt.

Constateert u dat u te maken heeft met verstopping van uw toilet, dan is het belangrijk om een gespecialiseerde bedrijf in te huren. Wij staan in geheel Nederland bekend als de rioolspecialist. Dat wij gespecialiseerd zijn en deskundig te werk gaan spreekt voor zich. Dat merkt u aan onze werkwijze. Wilt u als huurder weten of u voor de kosten om omdraait, dan kunt u dat natrekken in de huurovereenkomst.

Oplossing

Alvorens wij overgaan tot het ontstoppen van de toilet gaan wij inspecteren wat de oorzaak is. Ons team is beschikbaar om samen met u het probleem op te lossen. Het bedrijf heeft tal van voordelen. Enkele daarvan zijn:

  • Betrouwbaarheid
  • Dagelijks beschikbaar 24 uur per dag
  • Langer dan 10 jaar ervaring op het gebied van ontstoppen van rioleringen en doen dat nog steeds met plezier
  • Al onze klanten krijgen een maand garantie op onze geleverde werkzaamheden

Reden genoeg om een beroep op ons te doen. Het maakt niet uit waar in Nederland u zich bevindt. Wij staan altijd ter uwer beschikking.

Neemt u gauw contact met ons op en wij zijn er binnen 2 uren om u hulp te bieden.

Bel: 06-28791793