Toilet verstopt wat nu?

Toilet verstopt wat nu

Hoe te handelen bij een toilet verstopping

Als u als klant een verstopping ontdekt, is het van belang na te gaan wat de oorzaak is met de verstopping tot gevolg. Natuurlijk is het ontstane probleem niet echt aangenaam voor u als klant. Zonder uw toiletpot te beschadigen kunt u als klant de onderstaande tips uitproberen:

Toilet verstopt wat nu

  1. Ontstoppen met huishoud handschoenen
  2. Het ontstoppen door middel van heet water en zeep
  3. De ontstopper
  4. De kleerhanger methode
  5. De waterbestendige stofzuiger methode
  6. Baksoda en Azijn
  7. Het aanschaffen van een ontstoppings middel
  8. De ontstoppings veer

Hebben geen van bovengenoemde methodes de toilet verstopping verholpen, zij wij als deskundigen bereid uw verstopping op te heffen. Alvorens over te gaan naar orde van de dag, houden we eerst een intake gesprek met de klant. Dit gesprek moet ernaartoe leiden dat wij mogelijk weten waar de verstopping is en hoe we het zullen aanpakken. Ons team bestaat uit deskundig personeel met de kennis om dit probleem te verhelpen. Wij leveren graag een snelle doch goede dienst.

De riool inspectie

Deskundigheid is binnen ons bedrijf vanzelfsprekend. Ons personeel volgt steeds trainingen, zodat wij ons apparatuur, werkwijze en nieuwe technologieën kunnen toepassen. De samenleving eist continue bijscholing. Door middel van onze geavanceerde apparatuur, methoden en technieken gaan de experts met een microcamera de afvoer of riolering in, zodat de verstopping gedetecteerd wordt. Door ons geavanceerde technologie en deskundigen de dienstverlening naar de klant vlotter, sneller maar ook adequaat. Na de ontstopping geven we onze klanten altijd vrijblijvend advies. We geven aan hoe riool of gootsteen verstoppingen te voorkomen. Het doet ons goed dagelijks tevreden klanten te hebben.

Voordelen

Onze voordelen zijn namelijk een klantenservice waar u 24 uur naartoe kunt bellen. Een maand garantie. Geen uitrijkosten. Vrijblijvend advies. Betrouwbaarheid. Eerlijkheid. We beschikken over vakbekwaam personeel.

Bel: 06-28791793