Toilet verstopt Rhoon?

Toilet verstopt Rhoon

Bent u woonachtig in Rhoon en heeft u last van een toilet, afvoer of andere verstoppingen? Dan kunt u bij ons terecht. Ons deskundig personeel heeft de nodige kennis en ervaring om uw verstopping tot het verleden te laten behoren. Voor u als klant is de onaangename geur die hangt in uw woning niet fijn. Wij gaan er daarom vanuit dat u als klant uw woning het liefst in goede betrouwbare handen achterlaat. Gebruik maken van huismiddeltjes kan, maar dat geeft u geen zekerheid dat de verstopping zich niet meer zal voordoen.

Na onze dienstverlening naar u als klant geven wij u ook handige tips hoe uw afvoer te reinigen en verstoppingen te voorkomen. Na een diagnose gaan onze experts vastberaden te werk. Een riool inspectie is aan te raden voor het opheffen van de toiletverstopping en optimalisering van uw afvoer. Ons geavanceerde apparatuur gebruiken we om de oorzaak van de verstopping na te gaan. Door verkorte en transparantie communicatielijnen verbreden wij het vlak van bereikbaarheid naar onze klanten toe. Zo bereiken we samen met de klant een ultiem en optimaal eindresultaat. De klant is koning, daarom stellen wij die ook centraal.

Toilet verstopt Rhoon

Werkwijze Experts

Onze experts werken klantgericht en analyseren samen met de klant het probleem. Door de klant tijdens de brainstormsessie bij te betrekken is de klant op de hoogte van de werkzaamheden die uitgevoerd zullen worden. Door middel van een rioolinspectie met microcameras in HD-kwaliteit wordt de staat van de verstopping zichtbaar. Hierna kunnen wij zeer doeltreffend de rioolleiding voor u ontstoppen. De rioolleiding wordt zeer grondig gereinigd. Door goede uitrusting van ons wagenpark zijn wij snel ter plekke en kunnen wij uw toiletverstopping vakkundig, netjes en vooral voordelig oplossen.

Wat kunt u van ons verwachten

  • 24/7 klantenservice
  • Top deskundig personeel
  • Geen uitrijkosten
  • Vrijblijvend advies
  • Snelle dienstverlening
  • Geen oplossing=Geen kosten
  • Expertise
  • Klantvriendelijkheid
Bel: 06-28791793